Design lakberendezés

Lakberendezés

Nappali lakberendezés, konyha lakberendezés, függönyözés lakberendezés, hálószoba lakberendezés minden ami lakberendezés!
Lakberendezés stílus ajánlatunk:

Modern lakberendezés, feng shui lakberendezés, klasszikus lakberendezés, mediterrán lakberendezés, polgári lakberendezés, art-deco lakberendezés, minimal lakberendezés, keleti lakberendezés, modern retro lakberendezés, neo barokk lakberendezés, country lakberendezés, shabby chic lakberendezés, romantikus lakberendezés
Bővebben: Lakberendezés belsőépítészet Bauer Marthy Design Stúdió

Lakberendezés ideális esetben az építészeti tervezés fázisától kezdve kíséri végig ügyfelét és a lakberendezési munkálatokat mindaddig, amíg az utolsó függöny, dekorációs elem vagy bútordarab is a helyére nem kerül.

lakberendezés konyhabútor

Családi ház lakberendezés, lakás lakberendezés, loft lakás lakberendezés, nyaraló lakberendezés, étterem, kávézó, szálloda, iroda, wellness szálloda, üzlet helyiség lakberendezése, épületek belső kialakítása, enteriőrjének lakberendezés és kivitelezése.

lakberendezés klasszikus nappali

Lakberendezés tanácsadás menete

Lakberendezés tanácsadás munka a Megrendelő igényeinek felmérésével, a tervezendő objektum lehetőségeinek és adottságainak feltérképezésével és a kivitelezőkkel való egyeztetéssel kezdődik.

Lakberendezés első lépése a meglévő terek funkcionális áttervezése, azaz a tér ergonómia feladatok elvégzése. A lakberendező az érintett belső terek funkcióját szem előtt tartva optimális tér kialakítására törekszik. A téralakítási lakberendezés, alaprajzi berendezési vázlatterveken kerül bemutatásra.

A véglegesített téralakítási lakberendezési tervek ismeretében a szükséges bontási, átalakítási munkákhoz kiviteli lakberendezési terv készül.

Az elfogadott lakberendezés elrendezési terv alapján, alakul ki a világítási terv. A lakberendező által meghatározott kritériumoknak megfelelően lakberendezés kiviteli tervek készülnek, melyeken pontosan meghatározásra kerülnek a lámpatestek, csillárok, spot lámpák, falikarok, konnektorok, kapcsolók, elektromos berendezések, tévé, hifi, számítógép, internet, házimozi, konyhai gépek, szauna, jakuzzi telepítési helyei.

A funkcionális lakberendezés tervek ismeretében elkészülnek a gépészeti tervek. A szükséges gépészeti kiállások, mosdó, kád, zuhany, WC, mosogató, mosogatógép, hűtő, medence, zuhany, jakuzzi, stb. helyeinek meghatározása. Ezzel le is zárul a lakberendezés tervezés első fázisa, mely során már a Megrendelő birtokába kerül egy funkcionálisan átgondolt, megtervezett lakberendezés kialakítási terv.

lakberendezés elegáns olasz mediterrán

Lakberendezés csúcspontja a részletekben rejlik. Ekkor jön az öltöztetés, az enteriőr harmonikus megtervezése. Katalógusok, anyagminták bemutatásával a Megrendelő és a lakberendező közösen választja ki azokat a lakberendezési termékeket, amelyekkel kialakítják a belső tér végső képét. Ekkor kerülnek kiválasztásra a konkrét berendezési tárgyak, bútorok, lámpák, textíliák, burkolatok, tapéták, falszínek, dekoráció, színek és lakberendezési stílusok.

A kiválasztott burkolatok alapján burkolási kiviteli lakberendezés terv készül, mely alapján a szakember elvégzi a burkolási munkákat. Az összes betervezett egyedi elem, bútor, beépített szekrény, konyhabútor, polcrendszer, épített elemek, gipszkarton álmennyezet, épített polc, állvány, pult  elkészítéséhez, megépítéséhez kiviteli terveket kap kézhez a Megrendelő és a kivitelező szakember. Végül a lakberendező tervezői művezetés keretében, felügyeli a lakberendezés kivitelezését annak érdekében, hogy minden a lakberendezési tervek szerint épüljön és szépüljön. Igény esetén a lakberendezési kiviteli munkák folyamatos felügyelete, a kivitelezés megszervezése és lebonyolítása is a lakberendezési szolgáltatás része lehet.

Lakberendezés tanácsadás lakásfelújítás

http://www.szeretnivalo.hu/lakberendezes-belsoepitesze/

info@szeretnivalo.hu


| Lakberendezés | Modern kertépítés | Ha építkezni szeretnél |.