Lépj vágyaiddal testi-lelki kapcsolatba

Mindnyájan megtapasztalhattuk már, hogy milyen gyorsan megváltozhat a nézőpontunk bármiről, például egy nyaralás után. Tele vagyunk új ötletekkel, felismerésekkel, amelyeket nyomban kamatoztatnánk. Kezdetben van hozzá lelkesedésünk és erőnk, ám rövid idő múltán mintha megbénulnánk. De nézzük meg először, hogy mi történt a nyaraláskor? Megváltoztattuk a rezgésterünket! Odahaza a meg szokott környezetben hamarosan a régi rezgések rabjaivá válunk. Pedig nem a kedvünket kellene elveszítenünk, hanem inkább ösztönzésként kellene éreznünk, és bizonyítéknak, hogy könnyedén meg tudjuk változtatni a rezgésterünket az otthonunkban is a saját javunkra.

A Bútorok ide-oda tologatásával, egy kis színező festéssel, világítással, a függönyökkel, minden-mindennel összhangban, módodban áll megváltoztatni a rezgésteredet, kívánságod szerint. Mire vársz? Csak rajtad múlik, mikor veszed igénybe a Feng Shui lakberendezés vagy a Térpszichológia tanácsadás áldásos hatásait.

Gondold végig, melyik vágyadat szeretnéd valóra váltani?

boldog örömteli párkapcsolat

www.szeretnivalo.hu


bőség

Szeretet bőség

Jelöld ki a célt, érezd, hogy a Tied! A vonzás törvénye is ezt mondja, amit mi is kívánunk Neked. Tedd a vágyaidat fizikai tapasztalattá! Ne feledd hasonló, hasonlót vonz. Abba az irányba fejlődj, amerre valóra válhatnak vágyaid!

Öleld át a vágyaidat a szívedben és mi segítünk neked, hogy olyan rezgéstérben élj, ahol minden vágyad valóra válik!

Feng Shui Lakberendezés

Lakj álomlakásban, dolgozz sikeres munkahelyen | Bauer Marthy Design Stúdió
Bővebben: Lakberendezés tanácsadás | Bauer Marthy Design Stúdió Lakberendezés